känns nt bra :(

det känns nt så bra att skriva: förlåt för att jag nt bloggat, men det är så mycket nu förtiden :( aja hoppas att jag kommer igång med bloggnigen snart!

Madelen<333 ska åka iväg :'(


min bästis (Madelen<333 på msp) har åkt iväg :( i en och en halv vecka :'O men kolla hennes blogg iaf jag har det på länkar (det står: Madelen<333 ♥♥) så snälla kolla in hennes blogg!

SNART!!!!!

hehe jag skrev i ett inlägg från spanien att ni ska se massa fina bilder när jag kommer hem och snart kommer dom visas upp häe på bloggen :')

JAAAA!!!

tack nytt besöks reckord 19 st unika besökare TACK!!!!!! ♥♥ :') :'D tack!!

förkortningar

vissa kanske inte kan mina förkortningar!

nt=inte
msp=moviestarplanet
mkt=mycket
iaf=iallafall

så det var det :')

TÄVLING!!! ♥


vilka 2 djur är det här du vinner auto på msp
den är så enkel så det blir bara auto när det står tävling avslutad så ska jag lotta ut vem det blir!
(glöm INTE att skriva msp namn annars är du nt med)


TÄVLINGEN AVSLUTAD!!!!!!!!! inga fler kommentarer!!!!!!!!!!

poppers pingviner


hej kom hem från bion nyss ^^ jag såg poppers pingviner (engelskt tal)
super rolig 4/5 stars ni borde se den ^^

ingen uppdatering


heej förlåt för att jag inte bloggat:( kom hem i onsdags men har inte kunnat blogga för min bror ska byta rum med min pappas jobbrum(det är också ett mys rum) så jag har byt möbler hela dagarna O.O så men när rumen är fixade så ska jag blogga mer (om ni kommenterar ) men jag kommmer kanske kunna blogga så här på morgonen

snart hemma!

hej!! Åker hem imorgon!(från spanien(kommer om fem dagar))sen blir det måååååånga fina bilder x)hittade en papegoj-fjäder idag den är super finoch len xD! sen kommer jag också visa en bild på en fin liten papegoja i sitt bo i en palm ;) såååå söt!!!!men man ser typ minst 15 hundar per dag här i spanien iallafall där jag är!! jag ser hundar var jag än kollar!! det här är typ hundälskarens dröm-stad!!! ( alltså min dröm stad x) )hehe har inte så mycket att skriva! förutom:


KOMMENTERA!!!!!!!!!!!!!! snälla hur kul är det att blogga om man bara fått en kommentar! så snälla KOMMENTERA!!

HALLOJ!!!!

hejsan! det blev ett inlägg idag igen! haha jag som sa att jag inte skulle blogga så mycket! men ville bara säga att ni borde kolla in en blogg som min bff har den heter: nuardethelg.blogg.se hon och jag skulle bli super glada om ni kunde kolla den!

HOLA!!!!!!

HEJ!!!!! Som sagt kommer inte kunna blogga! Fast kommer vara på ett internet café så ibland kommer det något inlägg som detta och det förra inlägget! SÅ GLÖM INTE KOLLA BLOGGEN! Komentera gänrna vad ni vill ha mer/mindre av och vad ni tycker om bloggizen! Hoppas några fler kollar så skulle bli glad om ni tipsa era kompisar!!!! (hola är hej på spanska)

SPANIEN!!!!!!

ÄR I SPANIEN KOM FÖR NÅGRA DAGAR SEN. HAR BARA INTERNET PÅ ETT CAFÉ SÅ KOMMER NT BLOGGA SÅ MYCKET :( MEN NÄR JAG KOMMER HEM BLIR DET MASSOR AV FINA OCH COOLA BILDER!!!!!:'D

RSS 2.0